Ahad, 17 April 2011

PPN 14/4/2011

akhirnya bersua juga kami semua setelah kami semua berpisah selepas SPM. Gembira tu memang tak terkata la sebab bukan senang nak jumpa lagi2 bila aku ni sorang je kat Kedah yang lain kat Perak dengan KL je. Bila dah berjumpa bercakap tak henti2.. Aku pukul 10pg dah kat sek sedangkan majlis start pukul 11.. Punya lah semangat. Tapi Una la paling lambat sampai... Selalu macam tu dia mesti lambat mcm time amik result tu msti dia yg last.. Rasa kecewa bila Una tak bawa apa yang dijanjikan..Ish geram tul la tp takpe nnt aku akan paksa gak dia bawak untuk aku..

2 org yg dtg paling awal

nak kenali rakan lain?
pasti lah boleh sebab tanpa dia orang sumer aku sendiri tak akan berjaya

ni arifah (kak pah) n farah.. mmg berkepit je diorng berdua ni sbb diorng ni sepupu
kiri: cahaya, aziera(or kd) n tikah
yg tgh tu best student sekolah sbb dpt 9A



kiri: miera,tikah lagi...byk tul gmbr pic minah ni ak klik.hhihi
yg sorang lagi pkai bju ijau tu nme dia fadhilah tp 
panggil padi

(p/s: ini lah teman selama 2taun dkt teknik n tmn satu dorm..)

seronok bila ada teman2 yg sentiasa bersama tak kira susah atau senang
best bila makan mesti berkongsi bersama..bila bermasalah teman jadi pengubat
tapi perit bila berselisih faham.. itu erti sahabat yg sebenar yang mampu aku ungkapkan
dari pengalaman 2 tahun aku bersama mereka. 

2 ulasan:

Fabulousity by Azrul Nizarman Shah berkata...

owwhh itu je teman2 ko kat teknik rupenye...

addin adila berkata...

haha ramai lagi la kwn2 ak kat teknik tp xlrat nk tulis...nnt ak ltak ko nyer bsar2 ok

Ahad, 17 April 2011

PPN 14/4/2011

akhirnya bersua juga kami semua setelah kami semua berpisah selepas SPM. Gembira tu memang tak terkata la sebab bukan senang nak jumpa lagi2 bila aku ni sorang je kat Kedah yang lain kat Perak dengan KL je. Bila dah berjumpa bercakap tak henti2.. Aku pukul 10pg dah kat sek sedangkan majlis start pukul 11.. Punya lah semangat. Tapi Una la paling lambat sampai... Selalu macam tu dia mesti lambat mcm time amik result tu msti dia yg last.. Rasa kecewa bila Una tak bawa apa yang dijanjikan..Ish geram tul la tp takpe nnt aku akan paksa gak dia bawak untuk aku..

2 org yg dtg paling awal

nak kenali rakan lain?
pasti lah boleh sebab tanpa dia orang sumer aku sendiri tak akan berjaya

ni arifah (kak pah) n farah.. mmg berkepit je diorng berdua ni sbb diorng ni sepupu
kiri: cahaya, aziera(or kd) n tikah
yg tgh tu best student sekolah sbb dpt 9A



kiri: miera,tikah lagi...byk tul gmbr pic minah ni ak klik.hhihi
yg sorang lagi pkai bju ijau tu nme dia fadhilah tp 
panggil padi

(p/s: ini lah teman selama 2taun dkt teknik n tmn satu dorm..)

seronok bila ada teman2 yg sentiasa bersama tak kira susah atau senang
best bila makan mesti berkongsi bersama..bila bermasalah teman jadi pengubat
tapi perit bila berselisih faham.. itu erti sahabat yg sebenar yang mampu aku ungkapkan
dari pengalaman 2 tahun aku bersama mereka. 

2 ulasan:

Fabulousity by Azrul Nizarman Shah berkata...

owwhh itu je teman2 ko kat teknik rupenye...

addin adila berkata...

haha ramai lagi la kwn2 ak kat teknik tp xlrat nk tulis...nnt ak ltak ko nyer bsar2 ok